Berita baik untuk penggemar protein ESP dari Shaklee. Beli sekarang dengan harga jimat. Harga yang dipaparkan adalah harga retail. Jika anda ahli Shaklee, semestinya harga lebih murah. Jadi, daftarlah sekarang untuk menikmati diskaun berganda.

Tak cukup dengan diskaun 5%? Inginkan lebih penjimatan? Apakata beli set promosi ini. 
Beli 7 tong ESP dengan harga 6 tong sahaja. Jimat? Sudah pasti!
Nanti dulu! Dengan pembelian set ini, anda layak untuk keahlian PERCUMA. 
Maksudnya? Anda tidak perlu membayar RM 954. Harga lebih jimat sebagai ahli.
Dan lagi? Penghantaran secara percuma dari Shaklee HQ. 

Sebagai ahli yang berdaftar dengan Shaklee melalui pembelian set ini, anda juga layak menikmati bonus tunai yang di bayar pada bulan berikutnya.

Jadi, WAJARKAH anda melepaskan peluang ini? 
Jangan lepaskan PELUANG yang hanya datang setahun sekali sahaja.  Fikir-fikirkan ok! 

Bulan ini juga ada promosi suplemen untuk kanak-kanak. Bukan mak-mak je yang nak sihat dan gorgeous tau. Anak-anak pon mahu juga. Vitalea for children adalah multivitamin untuk kanak-kanak yang membekalkan semua keperluan nutrisi dalam satu tablet. 

So, jom grab sekarang. 




Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943




Kempen 1R1K (1 Rumah 1 Kotak) Nutriferon

Cara semula jadi mantapkan perisai tubuh. Nutriferon bertindak sebagai immune booster bagi menggalakkan sistem antibodi badan berkerja sendiri untuk melawan penyakit.

Atau dengan bahasa mudahnya, nutriferon ni bertindak sebagai askar yang bagitahu polis untuk tangkap pencuri. Camtulah lebih kurang perumpamaan secara mudahnya. Kalau tak de pencuri, askar ni tadi sentiasa berjaga-jaga.

Syok jugak kalau dalam badan kita ada askar tolong jaga kan.... wink emoticon




Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943



Alkisah Nutriferon Shaklee.

Saya bermula dengan shaklee melalui Nutriferon inilah 3 tahun yang lepas. Mencari penawar batuk


Vitamin C Shaklee sentiasa menjadi pilihan ramai. Sebab apa? Sebab yang paling utama ialah M.U,R.A.H. Sebotol ada 180 biji dan boleh bertahan selama 6 bulan. Bayangkan sehari hanya memperuntukkan 50sen sahaja untuk mendapatkan manfaat Vitamin C. satu tablet manfaatnya seperti makan 7 biji limau. Sebiji limau boleh dapat tak dengan harga 50sen? Tak dapat kan.... Kat pasar pon tak dapat harga 50 sen sebiji limau tau. Apatah lagi 7 biji limau. 

Sebab kedua ialah sifatnya yang Sustain Release. Apakah maksudnya? Maksudnya ialah vitamin C ni boleh bertahan dalam badan selama 5 jam kerana ia di lepaskan setiap jam. So, selama tempoh 5 jam, badan kita akan dapat menikmati manfaat Vitamin C. 

Tetapi Vitamin C shaklee hanya 500mg berbanding jenama lain ada yang 1000mg. 
Ramai yang beranggapan, lebih tinggi kandungan vitamin C adalah lebih baik. Silap yer. Sebenarnya, berapa lama Vitamin C boleh berada dalam badan itulah yang terbaik. Kenapa? sebab pada satu-satu masa, badan kita hanya memerlukan kurang 100mg. Jadi ke mana lebihnya vitamin C yang tidak diserap oleh badan? Vitamin C yang lebihnya akan larut dan di buang melalui proses perkumuhan. Jadi, sangatlah rugi kalau Vitamin C yang kita makan di buang begitu sahaja kan. 

Pilihlah dengan bijak. Pilihan uols akan menentukan kesan vitamin C terhadap tubuh badan uols. Rasai dan nikmatilah kebaikan vitamin C kerana Vitamin C ialah vitamin asas yang diperlukan oleh badan.



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943


Selalu orang salah anggap antara supplement dan ubat. Ramai yang menganggap supplement boleh bertindak seperti ubat especially ubat tahan sakit. Salah ye!

Supplement ialah makanan tambahan yang memenuhi ruang-ruang kosong nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan kita. Tetapi kenapa ada yang kata suplement boleh menyembuhkan? Secara dasarnya, supplement tidak menyembuhkan tetapi membantu mencukupkan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan kita untuk menghalang, menyerang dan melindungi tubuh kita dari serangan penyakit. Supplement membantu meningkatkan antibodi badan supaya ia dapat berkerja untuk mengekalkan kesihatan. Apabila antibodi menjadi kuat, antibodi inilah yang akan melawan penyakit.

Jadi, penting ke makan supplement?
Saya tidak ada jawapan untuk anda. Andalah yang harus menjawabnya sendiri. Tanya pada hati, adakah cukup nutrisi yang kita ambil setiap hari melalui corak pemakanan kita. Cukupkah gizi makanan kita untuk merangsang antibodi badan? Atau adakah makanan yang kita makan itu lebih menyumbang kepada penyakit. Jawab dengan jujur dan anda akan temui jawapannya adakah anda memerlukan supplement.



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943



Alhamdulillah. Setelah sekian lama rumah ni bersawang, daku kembali membersihkannya. hehehe... Ok, ini adalah promosi untuk bulan December 2015 untuk di kongsi bersama anda! Yer anda-anda di luar sana.... 

Anda peminat Collagen?
Bulan ini ada hadiah untuk anda. Beli 2 kotak dapat less 5% atau beli 6 kotak dapat percuma 1 kotak. Bagaimana ingin lebih jimat? Pakat-pakat dengan rakan atau saudara mara anda yang mempunyai minat yang sama dengan anda untuk membeli set 6 free 1 ni. Bukan sahaja kos penghantaran dapat di jimatkan, malah harga sekotak juga menjadi lebih murah. So, apalagi? Cepat pakat dengan kawan-



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943



Hai.. Hari ni nak story mory pasal MLM. Allergic sungguhlah dengan perkataan MLM ni kan?


Score a bikini body now! wahh.. tajuk.. hehhehe...
Haaaa... gitu kan tajuk... ;-) 

ESP ni macam fenomena tau. Menjadi pilihan ramai.


Pagi ni buat apa?

Jom buat home facial. Guna bahan-bahan yang ada di rumah sahaja.

Hari ni Raiza nak explain apa bendanya YES ni. Orang dok promote YES sana, YES sini..
Ramai orang tidak tahu yang di dalam ESP Shaklee mengandungi 9 jenis asid amino.