Peluang Jana Pendapatan

By 11:06 PM



Assalammualaikum w.b.t

Hari ni saya nak share  mengenai peluang perniagaan. Saya join Shaklee hanya suka-suka pada bulan Jun 2013 atau lebih kepada penggunaan sendiri. Bukan untuk jualan mahupun bisnes pada awalnya.

Tapi setelah menggunakan produk Shaklee, saya sangat berpuas hati. Hasilnya ramai yang perasan akan perubahan saya. Bila ramai yang tegur, baru saya start sharing. Yes, share kebaikan Shaklee. Daripada pengguna biasa, saya start menjual. Hanya suka-suka! Seronok tengok orang dapat manfaat dari Shaklee.

Daripada suka-suka inilah saya dapat menikmati bonus yang di bayar oleh Shaklee. Sebenarnya, masa saya makan sendiri pun saya dah merasai bonus Shaklee. See, makan sendiri pon dapat bonus, apatah lagi menjualnya kan. Cumanya ketika makan sendiri bonus hanya 2 angka. Ok lah, boleh top up untuk beli vitamin seterusnya.

Saya start serius berShaklee untuk cover kos pengambilan suplemen harian saya. Share. Share. dan terus menerus berkongsi manfaat Shaklee. Alhamdulillah, hari ini bonus bulanan saya mencecah ke 4 angka. Bukan setakat boleh cover suplemen bulanan saya, malah untuk mak abah adik kakak saya sekali. Hanya ini? Tidak... Bil streamyx, bayaran bulanan kereta pon boleh cover sekali.

Dan yang bestnya, bonus Shaklee di bayar 15 hb setiap bulan. Di saat tengah-tengah bulan yang kekeringan, saya masih ada extra income untuk bisnes saya... Di saat orang lain mencatu perbelanjaan, saya masih punya extra untuk simpanan.

Rahsianya?
Saya berada di dalam empayar yang betul. Yang tidak lokek ilmu dan sentiasa saling bantu membantu. Upline Sideline yang saling menyokong each other... Saya di 'coaching' dan di ajar cara-cara menjalankan bisnes Shaklee... Yes, mereka menunjukkan jalannya dan saya yang merealisasikannya mengikut kemampuan saya....

Dan hasilnya?
Gaya hidup yang lebih sihat, extra income untuk menyara kos sara hidup yang semakin tinggi, mengurangkan stress kekurangan income... Alhamdulillah...

Sertai saya?
Jom sertai empayar saya... Anda akan berada di dalam support group kami. Di ajar dan di dedahkan dengan banyak perkara tentang dunia perniagaan Shaklee...





 Mari segera contact saya...
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943
_______________________________________________________
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.

You Might Also Like

0 comments