Beriadah FRIM, Kepong.....

By 8:29 AM

Sesi detox di FRIM.



Assalammualaikum w.b.t,

Aktiviti di hari Rabu minggu lepas. Misi mengeluarkan peluh secara santai. Santai ke? heheh.. Tak lah santai sangat. Letih jugak tu. Ahak. Tapi syoklah. Dah lama meninggalkan zaman mendaki-daki ni. Boleh tahan tinggi jugaklahnak mendaki tu. Untuk full story boleh baca kat sini.


 


Cantik kan? Rasa tenang je bila berada di sini. Dengan keindahan alam dan kesegaran udaranya buat hati ingin kembali ke sini lagi. Insyaallah.

Testing macro function from my Redmi Note. ai like!


"Kakak, cepat keluarkan air oren kakak... Kita dah ketar ni..."
"Air oren?"
"Yer la... Kita minum air kakak tu kita rasa bertenaga la...."
"Oh, Performance Drink laa..."
Testimoni dari budak kecik.... Haaa.. - Ini dialog antara kakak dan adik di tengah-tengah hutan belantara. 

Performance Drink ni ialah minuman isotonik dan tenaga yang lebih baik dari 100plus. Tidak ada gula. Sesuai untuk semua peringkat usia. Normally, kalau buat aktiviti macam ni memang siap-siap bawak bekal Performance Drink. Lagi-lagi bila ada budak kecik dalam group. Memang wajib bawa bekalan. 

Performance Drink untuk JUARA
Penyahhidratan merupakan faktor utama yang sering mengakibatkan kelesuan dan menjejaskan prestasi atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal mampu menghidratkan tubuh dengan lebih berkesan berbanding air. Di samping itu, Performance mengandungi lebih banyak elektrolit dan membekalkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman penghidratan terkemuka.
Rumusan elektrolit proprietari OPTI-LTYE™ dengan campuran unik karbohidrat kami bertindak pantas untuk memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.

Nak tahu detail? Klik sini.









Berminat? Contact saya untuk konsultasi percuma.
SID : 926943
PM | Whatsapp 012 3917458

You Might Also Like

0 comments