Cara mudah bersenam untuk orang yang busy....

By 11:20 AM ,



Ez Tone by Ogawa

Sejak beli Ez Tone ni, dah tiada alasan nak mengelat dari bersenam nampaknya. Haha. Memang tujuan beli ini adalah untuk memudahkan melakukan senaman di kala malas melanda. 

Lama jugak dok usyar ez tone ni sebelum decide nak beli. Tapi mengenangkan banyak sangat alasan yang boleh create bila nak bersenam, terpaksalah beli ni. So no more excuse ok. ;-)



Ez tone ini adalah salah satu cara membakar kalori melalui vibration. Sangat mudah di gunakan. Hanya berdiri di atasnya dan start the program.

Wow! Slim and fit. Harap-harap gambar ni jadi motivasi. Hehehe. Bukan setakat berdiri atasnya sahaja. Ada banyak cara boleh buat dengan ez tone ni bergantung kepada which part yang kita concern.

Beli Ez tone hari tu dapat free dumpbell ni. Kebetulan ada promosi. Act. Boleh pilih a few item lagi sebagai free gift tapi sebab main concern utk bersenam maka dumpbell ni yang jadi pilihan.



Ini antara aktiviti yang boleh dilakukan bersama ez tone. Misi 15 min bersenam every weekend morning berjalan lancar nampaknya. Ai like! 

Tak kisah cuaca hujan ke, ribut ke... Tetap boleh bersenam. No excuse. Hehehe. Caiyok! 

Btw, sesiapa yang berminat nak beli, Ez Tone ni jenama Ogawa. Harganya RM 1800. Nak beli cash boleh, nak guna credit card ez pay pon boleh. Easy pay boleh pilih untuk 6 bulan, 12 bulan ataupun 24 bulan. Terpulang yang mana satu pilihan.

Selain daripada Ogawa ada juga jenama lain macam Osim dan lain-lain. Tapi setelah di cuba, Ez tone by Ogawa yang paling memikat hati. 




Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
012 3917458.

You Might Also Like

3 comments

  1. Salam.. ok x guna ez tone ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah setakat ni ok. Tapi kena konsisten guna baru nampak kesan. ;-)

      Delete
  2. Hi.. Da brapa kg lost?? N brapa lama da pkai?? Br bli smlm.. Tu yg cari2 testermoni ni.. Hehe

    ReplyDelete