Giveaway : Like, Share & Win

By 8:02 PM





Assalammualaikum w.b.t,

Sempena hari jumaat yang penuh barakah dan bulan kelahiran saya bulan ni, saya nak bagi hadiah free. 

Handmade phone clutch ini boleh dimiliki oleh sesiapa pun. Hanya patuhi 3 syarat, anda berpeluang memilikinya.

Syarat-syaratnya:

1. Share gambar giveaway di atas di blog atau fb anda. Link back to Cinta Health blog/fb.
2. Like FB page Cinta Health
3. Tinggalkan email atau fb atau address blog anda di ruangan komen entry ini untuk saya buat kunjungan balas beserta nickname anda.

Keputusan di buat secara random dan keputusan adalah muktamad.

Ada lagi.... Jika inginkan hadiah misteri, sila lengkapkan cogankata di bawah (Hanya yang participate GA sahaja layak untuk menyertai hadiah misteri ni yer):

Saya berminat ingin mencuba produk shaklee kerana .........

Cogankata terbaik akan menerima hadiah misteri bernilai RM 100.




Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

17 comments

  1. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-win.html

    email: borjr330@gmail.com

    ReplyDelete
  2. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/10/giveawaylikeshare-win.html
    email:adna2029@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum wbt,

      Tahniah! Anda memenangi hadiah misteri dari Note/Phone Clutch Give away,

      Sila email detail ke siti.raiza[at]gmail.com spt di bawah:

      Nama :
      Alamat :
      No tel. :

      Terima Kasih.

      Delete
  3. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-win.html

    Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. salam perkenalan.. saya join ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-win.html

    email : izzeyda@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum wbt,

      Tahniah! Anda memenangi hadiah Utama Note/Phone Clutch Give away,

      Sila email detail ke siti.raiza[at]gmail.com spt di bawah:

      Nama :
      Alamat :
      No tel. :

      Delete
    2. Saya dah email detail.. apapun terima kasih kerana memilih saya sebagai salah seorang pemenang..

      Delete
  5. BBL pun nak join jugak

    http://porthadiah.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-win.html

    ReplyDelete
  6. Saya datang singgah sini sambil menyertai segmen anda ... ngee..

    http://teesaz.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-and-win-by-blog.html

    email saya: enysamira@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum wbt,

      Tahniah! Anda memenangi hadiah khas dari Note/Phone Clutch Give away,

      Sila email detail ke siti.raiza[at]gmail.com spt di bawah:

      Nama :
      Alamat :
      No tel. :

      Terima Kasih.

      Delete
  7. Nad join ya dear =)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/10/giveaway-like-share-win.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,
    saya sertai 'giveaway' ni ea.. :')

    http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/11/giveaway-likeshare-and-win.html

    ReplyDelete
  9. joined... ^_^

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Karen Nisa
    Email: greennnpanda88@gmail.com
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/11/giveaway-like-share-win.html

    sy join kat blog & FB

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,
    saya join
    http://hjauitutenang.blogspot.com/2014/11/giveaway-like-share-win.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    saya join
    http://hjauitutenang.blogspot.com/2014/11/giveaway-like-share-win.html

    ReplyDelete
  12. Join :D

    Nickname : KarimahZulkafali
    URL blog : http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/giveaway-like-share-win.html

    Saya berminat ingin mencuba produk shaklee kerana saya tahu produk shaklee mampu menyelesaikan masalah kesihatan saya terutama migrain yang teruk. Produk shaklee juga menyihatkan tubuh badan serta mencergaskan minda saya.

    ReplyDelete
  13. tq ya sy dah hantaq detail d email

    ReplyDelete