mood bunga-bunga

By 6:26 PM




Finally, siap sudah bisnes kad. Dah lama nak buat bisnes kad Shaklee ni tapi asyik bertangguh-tangguh je. Kebetulan awal bulan hari tu jalan-jalan di Groupon ada coupon murah. Hanua RM 26 untuk tiga box. Of course tanpa design. Just print only. 
Tak kisahlah. Terus sambar promo ni. Saya memang suka time promo ni. Especially bila yang promo itu ialah something yang memang tengah cari. Wajib ku sambar. Tersangatlah banyak jimatnya. Dah tu postage pulak free. Lagilah berbunga-bunga hati ni.

Btw, design tu buat sendiri. Pihak groupon hanya printkan sahaja. Tapi design ni bukanlah saya yang buat. Hehe. Upah officemate buat dengan logo sekali. Yang bestnya, office buat 3 design untuk bisnes kad dan 3 design untuk logo. Yeay!

Siapa yang tak suka jimat? 
Rugi. Sangat rugi!



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments