Promosi Oktober 2014

By 6:24 AM




Hi & assalammualaikum wbt,

Bulan ni saya nak berkongsi minuman soya TERBAIK iaitu ENERGIZING SOY PROTEIN keluaran Shaklee.

HARGA PROMOSI yang di tawarkan bulan ini ialah all INCLUSIVE. Ni yang best bulan promo. Apa yang inclusive tu yer?

PM saya untuk tawaran istimewa ALL IN.


Nak lagi BESTTTT....
Beli 6 canister FREE 1 canister !!
♥ FREE 1 canister (worth RM150)
♥ FREE Lifetime Membership (worth RM 65)
♥ FREE Konsultasi
♥ FREE Group Coaching di secret group kami.♥ BONUS RM 36 (next month) dan;

★ Anda boleh menikmati penjimatan harga ahli untuk pembelian seterusnya dan lagi;
★ Anda boleh mulakan bisnes Shaklee anda bila-bila masa dan;
★ jana INCOME tambahan... :-)

COD area UIA Gombak, Taman Melati, Taman Melewati, Wangsa Maju, Wangsa Melewati, Keramat, Ampang dan Gombak.

PROMOSI sehingga 31 Oktober 2014!!
Yang ingin booking untuk pembayaran ketika gaji inform saya untuk reserve stok with tnc applied. 

PM | Whatsapp saya 012 3917458 - Raiza




*************************

Kenapa protein penting dalam badan.... 
Kalau tak cukup protein apa akan berlaku?

◆ rasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar.

◆ kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening.

◆ punca ulser perut + ulser usus.

◆ luka lambat sembuh akhirnya berparut.

◆ ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur.

◆ antibodi tak kuat. 

KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE

■ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : 
ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

■ Untuk wanita yang sedang pregnant : 
ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

■ Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : 
ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

■ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

■ Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

■ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

■ Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

■ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa :
ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

Ingin menikmati kebaikan ESP?





Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments