Testimoni : Set kulit bantu pudarkan jeragat

By 4:39 PM




Assalammualaikum...

Kali ni nak share testimoni dari my own sister yang menggunakan set kulit. Al kisahnya, my sis ni berkulit cerah. Masalah utama orang yang berkulit cerah ialah masalah jeragat. Bukanlah maknanya orang yang berkulit sawo matang itu tiada masalah jeragat, tetapi apabila berkulit cerah, kesan jeragat semakin ketara.

Kakak saya baru berusia 34 tahun. Saya lihat kesan jeragat yang sangat ketara dan semakin banyak di kulit muka beliau. Saya cadangkan dia ambil set kulit (Vita C dan Vita E). Sebelum ni dia memang dah minum ESP. Lebih kurang sebulan selepas itu, saya perasan kulit muka dia semakin cerah. Kesan jeragat semakin menipis. Saya tanya pakai skincare apa? Dia kata tak ada apa... Yang biasa jer lah. Moisturizer pon tak sempat nak pakai hari-hari. Saya suspect kesan dari pengambilan Vita C dan Vita E. Saya cakap pada dia, tapi dia tak mahu admit. Ok, fine... mungkin sebab lain.. hikhik

Sehinggalah sebulan selepas itu, which is hari ini dia mengaku kesan dari pengambilan Vita E , Vita C dan ESP secara konsisten membantu kurangkan kesan jeragat yang tebal di muka dia. Siap nak beli stok untuk setahun. Huhu...

Inilah masalah Shaklee. Kalau tak cuba, memang tak tahu kesannya. Dah cuba pasti jatuh cinta!
Tak percaya? Cubalah.. ;-)


Set cadangan untuk jeragat.
ESP + Vita C + Vita E

Jom kira kos untuk sehari berapa untuk set jeragat.

ESP tahan sehingga 2 bulan
Vita C tahan sehingga 6 bulan
Vita E tahan sehingga 4 bulan

ESP 
RM 150 / 2 = RM 75

Vita C
RM 92.50 / 6 = RM 15.40

Vita E
RM 149 / 4 = RM 37.25

Sebulan = RM 127.65 (Retail price)
Sehari = RM 4.25 






Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments