ESP untuk kekalkan tenaga?

By 9:45 PM ,



Apabila balik rumah dalam keadaan yang penat memang mengganggu aktiviti kat rumah. Lelagi daku yang memang menyambung kerja yang bukan skop kerja a.k.a tempahan menjaet dan sebagainya.
Pukul 8 dah menguap itu perkara biasa kalau tak minum ESP. Paling tidak, pukul 9 dah nampak bantal je... Haha... Kalau tidur awal mean production kurang... Ini hakikatnya. Menjahit ni dah menjadi side income untuk daku. Sebelum dari kenal Shaklee lagi. Menjahit adalah salah satu cara Raiza lepaskan stress kerja harian. Stress woo kerja kat office. Ini antara sebab macam mana Raiza boleh terjebak dengan dunia jahitan. 

Maka ..... ESP memang sangat membantu daku. Serius, ESP yang mengikat daku untuk berkongsi kebaikan Shaklee. Banyak masalah yang Raiza hadapi dahulu selesai dengan pengambilan secara konsisten ESP setiap hari. Antaranya kulit yang kusam dan kering. 

My favorite flavour semestinya yang asli ESP + madu. Atau flavour lain yang Raiza suka ialah ESP + milo + madu. Memang kenyang.  Dan....... ESP bukan untuk tenaga sahaja, lebih dari tu pon boleh dapat. Secara tak langsung kandungan protein ini dapat menjaga kelembapan kulit. Macam yang Raiza selalu bagitahu, main concern Raiza ialah kulit. So apabila minum ESP ni dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah kulit Raiza. Skin tone muka pon nampak perubahan ketara. Nak kata semakin cerah macam Nora Danish tu memang tidaklah kan. Tapi kulit nampak flawless. Jadi lebih yakin untuk keluar rumah tanpa secalit make up. 





Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments