Income setiap bulan....

By 8:32 AM



Seronok bershaklee apabila dapat income every month. Shaklee bayar bonus setiap pertengahan bulan selewatnya setiap 15 hb. 

Bulan ni Shaklee bayar awal skit. 13 hb dah masuk dalam akaun. Bagi kakitangan kerajaan yang gaji awal tempoh hari mesti rasa lega kan. Mana tidaknya, di kala poket semakin menipis, account bank semakin menyusut, gaji dah semakin habis, Shaklee bagi bonus. Best tak?

Kalau tanya saya, of course lah best sangat. Sungguh membantu dari segi kewangan. Boleh juga di gunakan untuk perbelanjaan di masa cuti sekolah ini.

Bagi yang duduk di bandar besar dengan gaji yang ciput, mesti faham apa yang saya maksudkan kan?

Dah sampai masanya untuk mencari pendapatan kedua. Taraf hidup dah semakin tinggi. Segalanya memerlukan duit. Saya percaya ramai di kalangan kita yang nak menabung pun sangat berkira-kira. Saya juga seperti anda dahulu. ;-)

Alhamdulillah, now dapatlah nak menyimpan. Boleh hulurkan sedikit pada Mak Ayah. Kalau dulu, cukup-cukup je. Nak bagi Mak Ayah seorang seratus pon terpaksa berkira-kira. Kadang-kadang tak bagi pon. Ahak. Sayalah tu. Tapi itu cerita dahulu kala di saat saya masih belum menceburi perniagaan Shaklee ni. 

Dalam Shaklee, dengan bermodalkan RM 65 sebagai yuran pon dah boleh mula berniaga. Nak mula dengan zero modal pon boleh. Yang penting semangat dan keinginan yang tinggi untuk berniaga itu ada.

Jika anda ada ciri-ciri di atas, andalah yang saya cari. Jom sertai empayar saya menuju ke puncak jaya. Ingat, Allah tidak akan membantu orang yang tidak berusaha. Dan ingatlah, 9/10 rezeki adalah dari perniagaan.


Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments