Jualan hari ini... ;-)

By 6:01 PM


 Sales for today.

Alhamdulillah. Sort siap-siap supaya senang sat gi customer nak datang amik. 

Ini semua adalah regular customer. Siapa yang dah cuba suplemen Shaklee pasti akan repeat order plus consultation yang superb!.. hehehe... 
First class consultation I bagi u... :-)

Serius, dulu-dulu pon Raiza pandang vitamin Shaklee ni sebelah mata je. Bila tengok orang dok promote, siap terdetik dalam hati... Biasalah tu, ayat manis dia nak carik sales... Sehinggalah satu hari Raiza yang terdesak nak dapatkan suplemen. Setelah mencuba pelbagai jenis suplemen sintetik akhirnya terbuka hati nak cuba Shaklee....Lepas cuba terus falling in love. Serius tak tipu... Eh, Raiza siap test kat Mak ngan Adik tau sebelum Raiza betul-betul nak sebarkan kebaikan Shaklee ni. 

Uols, cubalah... mesti uols pon jadik cam I ... hikhikhik..



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments