Work From Home

By 6:07 PM


Rumahku syurgaku. Sebenarnya berkerja dari rumah ni dah ada dalam angan-angan Raiza dari umur 27 tahun lagi. Macam best jer kan berkerja dari rumah. Tak payah nak menempuh jam. Tak payah nak melayan kerenah bos. Boleh kerja ikut suka hati. Haaa....masa inilah disiplin akan teruji. Setiap tahun, angan-angan ini memang tak pernah hilang. Bestnya dapat kerja dari rumah. Keluar rumah apabila perlu sahaja. Yang paling penting sekali boleh jaga anak-anak sendiri di rumah. Tak payah sibuk nak fikir baby sitter. Walaupun Raiza belum lagi berkahwin, apa salahnya berangan kan... hehheeh

Harap-harap dengan menceburi Shaklee ni dapatlah saya merealisasikan angan-angan ni suatu masa ni. Rasanya sebelah kaki dah ke arah ini. *wink*. Sebab Shaklee ni boleh kerja ikut suka. Boleh pilih nak income berapa. So kerjalah mengikut impian itu kan.

Well, dalam duniakan memang tiada yang percuma. Mana ada duit datang bergolek-golek. Kalau nak, kenalah usahakan.

Ok, jom sambung berangan...

Saya suka ruang kerja campur dengan bilik tidur ni. Bila-bila dapat ilham boleh terus berkerja. Kau mampu? Bangun tidur terus kerja? hehhehe
I like green and white. Nampak luas dan bersih.


Nampak tak kabinet banyak-banyak compartment ni? Raiza nak letak produk-produk Shaklee kat situ. Susun stok banyak-banyak. Kalau customer nak order terus nampak stok ada ke tak ada.. Senang kan.

Haaa yang ni pun Raiza suka. Kombinasi dengan bilik jahit. Agak-agak mood menjahit datang boleh terus zas zas potong kain. Agak-agak malas nak menjahit, sambung buat kerja meja study. Bestnya... Tak sabar lak nak berhenti kerja. 



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments