Vitamin C dan daku berpisah tiada.

By 8:10 AM ,

Poyo sangat aih tajuk entry hari ni. Hehe. Gambar berlatar belakangkan office. Nampak tak keobsesan Raiza terhadap vitamin C. Eheaheh... Memang vitamin C ada di mana-mana. Dah macam tonik pulak bila tak makan. Hahaha. Melampaukan.

Tapi serius memang rasa macam tu. Bila pandang cermin tengok muka mesti dok ingat dah makan vitamin C ke belum. Raiza suka ambik vitamin C untuk kesan kepada kulit. Now, dah tak kisah nak keluar rumah without make up even secalit bedak pon tak pakai.

Actually Raiza ambik kombinasi Vitamin C + Vitamin E untuk kulit bermaya. Tak maulah kulit putih melepak tapi tangan gelap pulak kan. Biar sekata orang kata. Maklumlah, Raiza ni kulit sawo matang. Dari lahir memang dah gelap. Mana mungkin boleh cerah macam Lisa Surihani pulakkan. Dapat kulit yang flawless cam ni pun dah seribu rahmat. Alhamdulillah. Memang puas hati dengan suplemen shaklee ni. Sangat serasi dengan Raiza. ;-)

Btw, uols dah start makan suplemen? Raiza dah menjengaj ke 3series so wajib ambik suplemen untuk menyokong kesihatan especially kulit. Tak mau kedut sebelum waktunya... Hahahhaa... Wanita dan kecantikan memang tak boleh dipisahkan.




Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments