ESP pilihan orang yang malas?

By 8:16 AM ,



Morning uols....

Apakah makanan sihat yang masuk pertama sekali dalam badan uols hari ni?

Kak Raiza sempat grab ESP. Penyelamat di kala subuh hari sebagai menu sahur yang paling malas. Orang malas macam kak Raiza memang sangat sesuai breakfast ESP ni. Haha

Eh, tapi orang rajin pon boleh minum ESP ni. Kalau rajin tapi minum ESP ni tu maksudnya pilihan bijak untuk permulaan hari yang sihat... 😘😘😘 .

Ramai juga yang tanya kak Raiza, sedap ke ESP ni?
Ok, meh Kak Raiza citer sikit. Honestly kalau uols ambik ESP semata-mata bancuh di dalam air rasanya memanglah tak sedap langsung. Ahak. Sebab apa? Sebab ESP ialah pure soya tau without campuran gula tambahan. Cuma ada sedikit vanilla tapi masih tawar rasanya. So untuk menambahkan selera, Kak Raiza suka tambah 1-2 sudu besar madu. Bergantung kepada tahap kemanisan yang diinginkan. Bagi mereka yang kencing manis dan mengamalkan stevia juga boleh tambahkan stevia. Tiada masalah pun sebab ESP hanya makanan tambahan bukan ubat untuk menyembuhkan ye. So kena faham di sini.

If uols berminat nak cuba ESP, jangan risau dengan rasa ESP ni sebab ada banyak buah-buahan dan makanan sihat yang lain yang boleh add on untuk variasikan rasa ESP itu mengikut selera uols. Kak Raiza akan guide uols dalam penyediaan resepi ESP ni. Just pick and choose mana yang uols suka ok...



Berminat produk suplemen? Perlukan konsultasi? Jangan segan hubungi saya.
Pengedar Shaklee Gombak, Wangsa Maju, Setapak.
PM | Whatsapp 012 3917458
SID : 926943

You Might Also Like

0 comments