FAQ

FAQ menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 926943 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. Yuran keahlian ini adalah untuk seumur hidup.

Maintain point dan keahlian

Sekiranya ingin makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tersebut. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase.

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Boleh. Anda hanya perlukan ID Sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 926943 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama saya di dalam bisnes Shaklee.

Peluang Perniagaan Bersama Shaklee

Shaklee menawarkan semua ini kepada anda. Terpulang kepada anda untuk menggapainya ataupun tidak. Mungkin ini boleh saya katakan. Shaklee antara syarikat yg memberi peratusan TERBANYAK kepada para pengedarnya sebagai balasan yang setimpal dengan usaha mereka setiap bulan.


Apakah KELEBIHAN menjadi ahli Shaklee

  1. Anda dapat membuat pembelian dengah harga AHLI.(25% less dari harga retail)
  2. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada CASH setiap bulan.(Dari 5%-21%)
  3. Dengan menjadi ahli di bawah saya, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami secara online dan offline dengan pimpinan MENTOR berdedikasi.
  4. ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami dengan pelbagai maklumat yg memudahkan bisnes anda.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya untuk maklumat lanjut. 

Raiza
012 3917458